luni, 27 iunie 2011

Buna tuturor!! Revin si eu cu mare greutate si intarziere cu pareri si impresii de la primul meu targ dedicat handmade, ce s-a organizat pe 18-19 iunie in Pitesti.
Stiu ca am promis ca o sa actalizez blogul saptamana trecuta dar cine ma cunoste, stie ca am 2 copii mici care mai noi imi ocupa aproape tot timpul liber, asa ca absenta mea este motivata :D .
Despre targ pot spune doar lucruri bune, ne-au vizitat multi curiosi, soarele ne-a scaldat din plin in razele sale, am intalnit oameni deosebiti, am legat prietenii noi... a fost excelent ca si experienta, incat chiar mi-as dori sa o pot repeta, doar putin dezamagitor din punct de vedere financiar.
Ii multumesc pe acesta cale Mihaelei, care  mi-a facut un tutorial live despre crosetat desi poate nu era tocmai momentu potrivit! :)

2 comentarii:

  1. Salutare , ....nu ai pt ce sa imi multumesti, nu am facut decat sa te ajut putin :( ...daca era o alta zi din saptamana ce bine era ....Multi pupici dulci :) .......si promit ca daca ne vedem la urmatorul targ te invat sa crosetezi ce iti doresti tu si iti aduc si modele de posibile floricele ce le-ai putea crea cu croseta din sarma de modelaj si margelute dulci.

    Poop dulce si puilor tai nazdravani!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Data viitoare vin pregatita si nu mai scapi asa usor :D
    Pupici si de la noi... mai ales unul urias pentru Andrei!

    RăspundețiȘtergere